Thuis aan de slag met leuke proefjes, nou kijk maar eens hier

We vinden het leuk als je een foto of verslag van je experiment opstuurt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Onder de inzenders verloten we iedere week (t/m 6 april) het boek "Van oerknal tot robot",  succes!

 

Uitdrukkingen is het publieksonderzoek van het weekend van de wetenschap. Voor de hoogste groepen basisonderwijs is een werkposter gemaakt. Interesse graag een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Begin februari verschijnt het vervolg van dit alleraardigste boekje vol met leuke, verrassende experimentjes welke je gewoon thuis kunt doen. Hoe leuk is dat! Zo ben je zelf de wetenschapper in de dop, en kom je al een beetje in de stemming voor de volgende editie van Zpannend Zernike.

Papa's, mama's, opa's, oma's, scholen kunnen het boekje bestellen via deze link, in eenheden van 10 stuks . Let op de PDF wordt niet verstrekt.

Kun je niet wachten tot het boekje hebt, kijk dan: Video experimenteer boekje

 

Voor het kleinste kamertje, of voor in de klas of gewoon ter herinnering: download de poster, print de poster en hang de poster op!