VIEMR is specialist in Virtual Reality en Augmented Reality oplossingen. Wij springen in het diepe en verkennen het onbekende. Ruimdenkend, doelgericht en vol overgave. Altijd op zoek naar de WOW-factor.

VIEMR gebruikt de nieuwste innovatieve technieken. Niet alleen binnen commerciële projecten maar vooral binnen de zorg en energiesector waarbinnen VIEMR samen met het UMCG wetenschappelijk onderzoek doet naar de effecten van Virtual Reality. Maak van je fantasie werkelijkheid! Beleef Virtual reality bij VIEMR! Wij kunnen elke fantasie omtoveren in bewegende beelden.

Navigeer jezelf door een 3D wereld! Ga bijvoorbeeld racen met Max Verstappen of maak een duik in de oceaan en zwem met wilde dolfijnen. Ook kun je interacteren met machines, of ze zelf repareren in de haven.

Daarnaast zijn er nog tal van andere 360°/VR belevingen bekijken, kun je de nieuwste VR/AR brillen en hardware bekijken en ontdek je wat hiermee mogelijk is in de toekomst. En je kunt je vragen stellen aan experts die wereldwijde ervaring hebben in VR producties en AR technieken.

Let op, afwijkende openingstijden, zaterdag 6 oktober 10.00-16.00 uur

Adres:

Emmaplein 1 9711AP Groningen

Meer weten kijk op https://viemr.com