EnTranCe en BuildinG: zondag 15 oktober van 12:00 tot 17:00 uur

ENTRANCE, ENERGYBARN EN BUILDING
Zernikelaan 17
9747 AA Groningen
www.en-tran- ce.org | www.building.nl

Energie, beweging en alles duurzaam

Kom zelf horen, zien en voelen wat er allemaal mogelijk is in de toekomst van energie, bouwen en innovatie! De Energy Barn op EnTranCe opent zijn deuren om je te laten zien wat nieuwe energie eigenlijk is en wat je er allemaal mee kan doen. Met Clean Tech Aviation duik je in de wereld van het vliegen. Ben je ooit met het vliegtuig op vakantie geweest? Leer hoe een vliegtuig werkt en wat er moet gebeuren om het duurzaam te maken. Wil je liever zelf energie op doen? Doe dan mee aan een van de sportieve activiteiten van een van de sportclubs uit Groningen gesponsord door Energy Valley Topclub.


Nieuw dit jaar: BuildinG is het kenniscentrum voor aardbevingsbestendig en innovatief bouwen. Hoe zien onze huizen er in de toekomst uit? En onze wegen en bruggen?

In de gloednieuwe testhal kun je meedoen aan activiteiten op het gebied van bouwen. Hoe bouw je het sterkst? Heb jij wel eens gebouwd met eten? Hoe ziet jouw ideale huis eruit? Bezoek het ‘Het Huis van Morgen’: met welke technieken en voorzieningen in een woning kunnen ouderen zo lang mogelijk veilig, comfortabel en zelfstandig blijven wonen?