Veelgestelde vragen

Kinderen uit Groningen en daarbuiten krijgen de kans om wetenschappers vragen te stellen. Kunnen mensen 1000 jaar oud worden, hoe werkt energie en kunnen we bieten verbouwen op Mars? Alles wat ze zich altijd al afvragen kunnen ze nu opsturen via onderstaand formulier.
De leukste vragen worden beantwoord in de Antwoordenwinkel tijdens Zpannend Zernike, op zaterdag 1 oktober in de binnenstad en op 2 oktober op de Zernike Campus.
RTV Noord
Wie een vraag instuurt maakt ook nog kans op TV Noord te komen. Daar start dit najaar de nieuwe wetenschapsrubriek Eva zoekt uit. Daarin gaat tv-maker Eva Hulscher bij wetenschappers op zoek naar de antwoorden op vragen van kinderen. De vragen die binnenkomen voor de Antwoordenwinkel dingen ook mee naar een plek in deze nieuwe rubriek van RTV Noord.

Op beide dagen zijn er fotografen actief. Ze zijn herkenbaar aan een badge. De foto’s kunnen worden gebruikt in bijvoorbeeld de PR voor volgend jaar. Wilt u niet op de foto, laat het weten aan de fotograaf.

Voor beide dagen geldt: de fiets is het beste vervoermiddel.

Kom je toch met de auto: in binnenstad parkeren in de garages rondom de Diepenring. Op de Zernike campus op de daar aangewezen parkeerterreinen. Zie ook.

Op beide dagen van 12 tot 17 uur.